Dog&Dog Wild Regional Ocean 12kg

Опис

Dog&Dog Wild Regional Ocean 12 Kg-Комплетна храна за возрасни кучињa.Состав-Дехидрирано месо од риба (28%) , Дехидриран Лосос ,животинска маст,морски сушени трски 6%,скршени костени,хидролизирани животински протеини,јајца,цвекиња од хискус,роза канина и роза пендулина,малини,боровинки и јагодиАналитички состав-сирови протеини 40.40%,Сирови Влакна 1,80%,Сирови масти и масла 18,5%,Сиров пепел 8,6%.Адитиви во Кг- Вит. А 7200 ИЕ,Вит. Д3 720 ИЕ,Бакар сулфат пенаахидрат 30,95 (7.88)мг
Технолошки адитиви:Антиокссиданти.Токоферолни екстракти од растителни масла 36 мг.Сензорски додатоци:Природни субстанции ботанички дефинирани Екстракт од Розмарин 105 мг

Земја на потекло:

Италија

PDF