Начин на плаќање

Пет шоп Кинг Ви нуди бесплатна испорака на сите пратки со вредност над 2500.00 денари. За сите пратки под износот од 2500.00 денари се наплаќа достава. Вредноста на доставата зависи од килажата на пратката.
Начините на плаќање за online нарачките се:
– со кредитна/дебитна картичка Visa или MasterCard
– плаќање при достава на врата со откуп
Во Скопје и Тетово сами вршиме испорака на вашите нарачки а за останатите населени места испораките ги вршиме преку Карго ****  во рок од 1-3 работни дена од порачката, но во некои исклучителни ситуации и до 5 работни денови.
За сите дополнителни информации испратете ни email на info@petshopking.com.mk или побарајте не на 072 273 869