All Parrots 15Kg

6 на залиха

Опис

All Parrots 15kg– Комплетна  храна засредни и големи папагали. Направена од чисти одбрани и правилно помешани семиња  за да се обезбеди оптимална исхрана на вашите птици. Состав:шарени сончогледи,шафрон,снегулки од грашок,леќа,смачкана пченка, бела сорма,излупен овес,бела пченка,бел сончоглед,грутки зелени и портокалеви (пекарски производи),кикирики во школка, кикирики во црвена кожа, ореви без школка. Чувајте го во ладно и суво место. Производител и земја на потекло-Манитоба с.р.л. Италија.ШИФРА 26060

Земја на потекло:

Италија

PDF