Araton Cat Outdoor 15 Kg

6 на залиха

Опис

КОМПЛЕТНА ХРАНА ЗА МИЛЕНИЦИ СО ПИЛЕ И МИСИРКИ ЗА АКТИВНИ ВОЗРАСНИ МАЧКИ-кои често предстојуваат на отворено

Состав: дехидрирано пилешко месо, дехидрирано мисиркино месо, пченка, тритикале, пченични трици, пченкарен глутен, маснотии од живина, хидролизиран црн дроб, каша од шеќерна репка.

Адитиви/1 kg: нутритивни адитиви: витамин А (3a672a) – 14000 IU, витамин D3 (3a671) – 1400 IU, витамин Е (3a700) – 336 mg, витамин B6 (3a831) – 2,8 mg, биотин (3a880) – 0,11 mg, железо (II) сулфат монохидрат (3b103) – 35 mg, безводен калциум јодат (3b202) – 1,05 mg, бакар (II) сулфат пентахидрат (3b405) – 3,5 mg, манган сулфат монохидрат ( 3b503) – 14 mg, цинк сулфат монохидрат (3b605) – 63 mg, натриум селенит (3b801) – 0,07 mg, таурин (3a370) – 700 mg. Технолошки адитиви: антиоксиданси, конзерванси.

Аналитички состојки: сурови протеини – 29%, сурови масла и масти – 12%, суров пепел – 7%, сурови влакна – 3%, калциум – 1,35%, фосфор – 1,1%.

Земја на потекло:

Литваниjа