Canarini T1 Biscuit 20Kg

Опис

Canarini T1 Biscuit 20Kg-Мешавина на семиња за канаринци.Состав:Канарскo семe, црвена и црна дива репка, излупен овес, бисквити (пекарски производи), семе од нигер, ленено семе, семе од коноп.

Земја на потекло:

Италија

PDF