Canarini T3 Platinum 25Kg+2Kg

Опис

Canarini T3 Platinum 25Kg+2Kg-Мешавина на семиња за канарини.Состав:Канаринско семе, семе од Нигер, Бела перила, ленено семе, семе од коноп

Земја на потекло:

Италија