Dog & Dog Wild Forest 12Kg

8 на залиха

Опис

Dog&Dog Wild Forest 12 Kg-Комплетна храна за возрасни кучиња без житарици.

Состав– Сушено ибериско обезкостено свинско месо (35%),грашок, животинска маст, скршени костени, сушена дива свиња (6%), хидролизирани животински протеини, свежо подготвено сушено пилешко, сушено месо од дивеч  (4%), јајца, цвеќиња од хибискус (0,192%),Цвеќиња Rosa canina L. и Rosa pendulina L. (0,024%), малини (0,008%), капини (0,008%),јагоди (0,008%)

Аналитички состав-сирови протеини 41.00%,Сирови Влакна 2,10%,Сурови масти и масла 19,5%,Сиров пепел 7.4%.

Адитиви во Кг– Вит. А  7200 ИЕ,Вит. Д3  720 ИЕ,Бакар сулфат пенаахидрат 30,95 (7.88)мг

Технолошки адитиви:Антиокссиданти.Токоферолни екстракти од растителни масла 36 мг Сензорски додатоци:Природни субстанции ботанички дефинирани Екстракт од Розмарин 105мг

Да се чува на суво и ладно место.Произодител и земја на потекло Геда Мангими Италиа

Увозник –Праксис Зуфер Дооел Желино-Тетово Моб-072 273 896.

Земја на потекло:

Италија

PDF