Proper Braccoid Typ 1 18Kg

15 на залиха

Опис

Proper Braccoid Typ 1 18Kg-Комплетна храна за кученца и дојни кучки со среден раст (10Кг до 20Кг) со свинско месо

Земја на потекло:

Италија

PDF