Proper Lupoid Type 1 18Kg

15 на залиха

Опис

Proper Lupoid Type 1 18Kg-Комплетна храна за кутриња од расите со среден раст (0д 20кг до 45 Кг) со лосос

Земја на потекло:

Италија

PDF