Sepicat LW Classic SPA 10L

8 на залиха

Опис

Сепикат  ЛВ Класик СПА 10Л- Се состои од 100% природни супер абсорбентни гранули од глина кои лесно се згрудчуват (во контакт со течноста-урината и изметот)и лесно се  острануват Начин на користење:Во тоалетот ставете песок во слој од 7 цм,одстранете ги грудчињата со лопата за таа намена и дополнете  иста количина од песокот.За мачка со течина 5Кг кесичето од 10Л ке ви биде доволна за 40 дена користење

Земја на потекло:

Фрамција